Отзыв о Renault Kadjar 2019 года
Renault Kadjar
2019
внедорожник,
роботизированная с 2 сцеплениями коробка передач,
, пробег - 1000 км, двигатель - 1.5 turbo дизель, комплектация - Intense Расход в городе: 6.2 л/100км, по трассе: 5.5 л/100км, средний: 5.8 л/100км
Було потрібне авто для молодої сім'ї з двома малими дітьми. 95% часу я проводжу в Києві в режимі дім-робота, на вихідних - супермаркет і розваги. Ще 5% часу - це поїздки на далекі відстані по Україні. Із специфічних вимог - авто мало бути компактне для маневрування в дворах, дизель, підігрів лобового скла. Якщо б не київська зима - я б обрав універсал, ймовірно Peugeot 308 sw. Але важкий досвід попередніх зим підказував, що потрібний кросовер. В додатку до вищого кліренсу кросовера йшов трохи вищий комфорт на нерівностях за рахунок більших коліс. До більших витрат на обслуговування кросовера порівняно з універсалом я був готовий. Плюсы автомобиля: 1) співвідношення комплектація/ціна. 2) перевірений двигун. 3) свіжий зовнішній вигляд. 4) хороша керованість. Минусы автомобиля: 1) 18-ті диски в комплектації - 17-ті були б ідеальними. 2) повнорозмірне запасне колесо, яке з'їдає багажник, - планую замінити на ремкомплект. Совет покупателю: Найкрутіший момент в Renault Kadjar - можливість сконфігурувати машину під свої потреби. Перечитайте прайси і комплектації, передивіться огляди, перечитайте відгуки, зайдіть в різні салони, послухайте різних менеджерів, задаючи різні питання. Я це пишу для тих, хто все детально зважує при покупці, купує з головою, а не на емоції. Річ у тім, що машина для нашого ринку фактично нова, її раніше мало продавали через високу ціну і знайти змістовні відгуки чи якісне роз'яснення від менеджера в салоні дуже важко (взагалі в салонах мало професійних менеджерів/продавців). Інформацію треба збирати по зернятку, але тільки тоді починаєш розуміти, чим він кращий від інших автомобілів. Обсуждение отзываMakes Kadjar и Qashqai одинаковые машины. По сути разница только в кузове и содержимом этого кузова. Nickont Показать еще 5 Вопрос автору - а почему не подошли 18-е диски? Почему 17-е были бы лучше? В салоне менеджер преподносит 18-е диски, наоборот, как преимущество.. ОТВЕТИТЬLadacobaca Ladacobaca Имею Рено Латитюд 7 лет катаюсь,стоит поменять на kadjar как он по комфорту езды на дороге, не жёсткий как немцы . ОТВЕТИТЬV.K. При покупке авто рассматривал автор вариант с Opel Grandland X по некоторым характеристикам и опциям он по интересный выглядит? -1ОТВЕТИТЬAnton Chernykh Показать еще 1 Добрый день. |
Renault Laguna
2010